DONE

update: finally dapt jugak ku snap gambar….

mira

iena

sue

iena

nadia

all above are order by nadia and the geng..melasey yer

hafiqah owner of hati yang terusik

suhaida

maziah owner of yummyummylicious

the packaging…huhuhu

ITEM CODE: mcs Hp Flower
PRICE: RM5.00

ITEM CODE: mcs Hp Cupcake
PRICE: RM5.00

Advertisements

One thought on “DONE

  1. hai…

    logo miezcraftshop yg di bwh craft tu….product mmg brilliant…i pun x prnh buat lagi..baru je beli felt…x tahulah buat ke tak byk sgt outstanding work…

    i nak load one of ur product at my blog, of course link to ur blog…its just to share to our friend crafter n whoever singgah blog i…if dont mind…

    by the way, u buat kat mana yer label logo krts yg u hang dkt product tu?n kat mana u beli plastik to put ur product?

    actually, i ada kat qatar, no friends knows about felt…bila ckp felt jer diorg x tahu so i need through out the internet to get a knowledge…

    thankz to drop by my blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s