bangga…

huhu..hi everyone..lately takder aper nak di upsate…still tunggu comfirmation from customer..dah accept baru leh pos upload..hehehhe

so tadi blog walking lah..craft situ craft sini..wawawa….bnyak nyer orng jahit2 kat dunia maya nie..macam ader..ader yang buat printing, ader yang jahit2 felt ader yang main kutu hexies lah..cam2 lah..huhu…cam aku skungbru jer berjinak2 lam mengrafikan blog orang…huhuhu..suker craft..

nak di pendekan ceriter tgah2 duk blog walking nie jumpa lah design aku untuk KAK KEMA & KAK RAI..wah bangge..die orang print kat sini rupernyer..heheheh….thanks kepade due2 akak..hhahahah…..huhu

sungguh lega jika orang suker aper yang kite buat dan menjadi realiti…

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com

Advertisements

2 thoughts on “bangga…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s