BERITA UTAMA VS BERITA SUKAN

BERITA UTAMA


hye crafter2…how are you today..hahahahh…k tak yah cakap banyak..entry kali nie full entry untuk kak faziah..huhuhu..rebranding die dah siap setelah berkurun, setahun je sebenarnyer berkubur…(hahah..mmnglah kater hujung tahun lepas) hehehe..psiko2..erm so tadi dah tunjuk logo…yang di pilih ialah yang munger2 ..hehehehe…ok dah letak lam blog akak. .so tadi jugak di tunjukan signature for her blog…so approved jugak. ..opss sebelom tu tema blog akak nie nak pink, choc and putih2 ..hehhe…so dah settle…

proposed logo:: 2nd dipilih
signature

ok habis pasal yang kat atas..k yang tiga kat bawah nie..dah lama dah siap..tapi lambat potong jer..almaklumlah busy..so tu dulu..skung tak buat printing dah…just buat grafik jer..then send..kire soft copy lah jer yerk…hehe..anyway semer dah pos last week..lega2..hehhe

square tag

rectangle tag
square tag

apepon..enjoylah blog baru akak faziah nie..kedai jahit2 jugak..erm rasernyer dah nak launching kot…k tu jer buat maser nie…


ps: skung aku dah tak edit blog2 dah..poning kepalo..hehhe

BERITA SUKAN SELANJUTNYA

alahamdullilah tadi petang dapat job doing rebranding for so akak tina nak banner for her blog and the business card. ..anyway akak nie crafting in ribbon embroidery..kemas n cantik jugak..jemput2 lah melawat yer..ketik jangan tak ketik

another one..order from kak aivee..nak 20 keychain for the opening of her kedai..but due je dulu sample..kalau ok proceed….

p/s:need more time..hahah..busy with study, still gatal nk mnjahit..help2

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s