felt and crochet

alhamdullilah..dimulai degan basmallah…terlebih dahulu thnks to all yang masih sudi2 bacer blog gue yerk..sape yang bacernie kalu ader blog amik award kat bawah tu ek..heheh…tok sempat den nak kabo sorang2…

so this week banyak mender yang berlaku..photographer bebudak pompuan kelas..macam2 gayer…gambo kat blog lagi satu..tapi lom update hehehe…
cemburu gile bile tgok blog crafter lain..tiap2 hari de benda2 baru..so teringin jugak nak buat…n siapkan order lamee…hehhe..banyak lgi lompos..tak smepat jugak..tadi ingat nak pi..tak bawak plak..hai..padahal dah alang2 kat fakulti tue….
orng lain dah balik cuti dah, der yang li…huhuuh..aku?masih betungkus lumus menyiap kan PSM..or budak u lain panggil FYP..hehhehe….banyak g nie..data der tapi englush prob sket..so merangkak lah den nak menaip….tapi mlm2 sebelom tdo kene siapkn order jugak ..nak tak nak…

k dah tak nak membebel panjang2…kat bawh nie..new order….
hehhehe from nurliyana…lom hbis jahit g..tepi blom…so tgok dulu lah yerk…so gamabran overrall die leh lah dibayangkan sendrik…
tali riben kat tepi tue t di attach kat casing nie…one for her one for her best friend…iqin

yana punyer…


iqin punyer…

next is order from kak Nurulsyahida Delaila Radzaly…name penuh gtu..kopi dri facebook hahaha..so kak nie order kak…sori lambat n lom pos..sebab try nak buat yang baru…hehhe dah uat awal burok..so buat balik..hehehe….new type of hair clip..from crotchet flower…kait sendri nie…

hair clip
ni pulak hair band


so complete set

k kat bawah nie plak new crothcet flower..belajor from youtube and modified sendrik..hhehhehe…use for my friend project shea, mau gue buat something tuk die..so nie kire cam sneak peak lah yer..dah siap full t taulah pe bendenyer k..hehheheh


for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com
Advertisements

3 thoughts on “felt and crochet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s