all about rebranding project

alhamdullilah rasernyer lame dah terbengkalai blog nie..bukannyer aper…kijer2 carft tu ader cume tak disnap gambornyer..so tak berupdatelah blog…aim skung mahu beli camera..huhuhu..bak kata kak sab..kamera tu penting online business nie..hehehe…skung tgh busy siapakn pencil case orng selain daripada amigurumi…bg gambar takder pattern…so tgh usehekan bebrapa pattern untuk customer..hehehhehe…

anyway nie entry for my rebranding job k…alhamdullilah sua minggu nie dapatlah disiapkan bebrape orber d\yang terbengkalai. maybe de yang x tahu last mointh tige minggu mizam terpaksa cuti sebab ayah kene tahan wad..so mizam kene duk hospitallah jaga..kepada yang tahu thank for doa kalian…ayah skung dah sembuh…so tananak bebel panjang2 lagi…jom enjoy..

kak saphiah
k akak nie contact zam maser zam kat hospital rtu..akak saphiah nie mnjalankan kegitan..hahah cam kegiatan lumba haram plak..hehehe..die baut job barang kawen2 lah..hamper2 dan sebagainyer..so die der bg detail cmner die mau for the design..mean die mau design tu use bunga chempaka as the main design + dengan damask..so this is the first idea comeout ..then terus akak saphiah terima..alhamdullilahheader blog

logo: design 1 (dipilih)
business card

tag

kak sara…

kak sara nie semua sekali tige blog die mintak zam buatkan so yang first tu dah settle dah…
yang no due nie design awal..t kens outer , der sikit perubahan..yang ketige lom uat..cume dah draft lam com jer…so tgh yang setakat mner siaplah yerk.


seterusnya

kak chik.
.a pregnant munny..tunggu maser jer nie..hahah. akak nie buat job amik2 gambor..tero[omg snap..teropong snap..tulah kijo die hari..gambar2 pon super..huhuhu k die mintak zam buatkan business card untuk die so nielah hasilnyer..nak comey2 katernyer..tak tahulah comey ke idok…depan zam baut satu design..belakang die ader dua style… so lepas [erbincaagn n samapi pening kepala die nak pilih..heheh..so akhirnya back side is design 2

final design

kak eliza

owkeh last sekali kak eliza..nie paling lame tunggu..sorry kak..nie bru dapat idea best nak tunjukkn imej shop akak nie..uhuhuhuh..so nielah designnyer..business card tu zam guna detail zam dulu sebab akak belum bagi lagik detail akak…t dah dapt zam tukar balik..maybe der perubahan pada designnyer jugak k…


so sekarng tgh completekan all the design customer n need to cepat2 for nabeehah dah lama jugak die tunggu sorry for the delay…

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

3 thoughts on “all about rebranding project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s