nak hadiah

rasanyer dah lama tak join giveaway..hahah..pernah ker?
erm ade la sekali ..tu pun paper and string punyer give away…hehehe
menang lak tu..dapat pattern raindeer tapi blom buat2 lagik
huhuhuhu

taknk membebel panjang dah…

k kali nie give away nie datang dari cik kerms craft..uhuhuhuh
teror beb buat plushie2 nie..erk tol ke aku eja…
seronok tgok….
erm hadiah die pon best2 hope datapatlah..
mner tahu leh lah try2 uat plushie plak..hehehhe

1.bagi yg ada blog hendaklah follow blog “KERM’S CRAFT” ni yer…yg xde xper…
dah follow kalau tak follow tak tahulah der give away nie..ye ke idok?
hhahhahh

2.bagi yg ada blog..hendaklah membuat entry tentang giveaway ini n meninggalkan comment serta letak link entry yer..leh cik kerm follow kamu juga =) (jgn lupe copy gambar kt atas ni jugak yer)
rsernyer kamu dah follow mizam
jap g g letak komen kat blog cik kerm’s berserta2 link

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

One thought on “nak hadiah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s