lemon polkaDOT

hye salam semua..n selamat sejahtera kepade non muslim..hhhehe
huh rasernyer dah lama buat entry barang carft kan..hehhe
kali ni pun pasal grafik projek jugak….masih ingat dengan projek with lemon polkadot. projek tu stil berjaln dan telah pon memcapai persetujuan kedua2 belah pihak…design lama ritu akka tu cakap ala lame alias kuno dan nampak cam kad ahli pas jer..hahhaha. then after detail pade bc di terima sedikit major alteration telah di lakukan dan hasilnya design yang lebih fresh dan masih menggunakan theme green lagi…tapi telah dikurangkan ke pas an nyer…hahhahah
ok jom check it out

projek kali ini mengandungi 3 item yang pertama logo, business card then letter head….

the logo


the bussiness card

letter head

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s