coming soon

salam rasanyer dah lame blog nie tak di hiasi dengan barangan craft kan..asyik grafik projek jer..hehhe. sebenarnyer bukan tak nk update. projek tu ader tapi gamba tak di snap so nak update aper kan tanpe gambor. bak kate kak sab online business nie camere tu penting. so kumpul duit sikit2 dah beli cam …biase2 je. hope dengan adenye cam nie..selalu lah mizam update yer..hahha..

k nampak poster kat atas tue.tu die my coming projek..takde orng tempah pun lagi..open forbuyer nanti k..skung tgh siapkn bhgian2 die yang lain..n assemble…hope aderlah yang berminat.

projek lain still jalan..most of them lam detailing huhu…nakbg yang debest untuk customer semua. yang terlmbat tu sorik ek…
lain2 projek akan ditunjukkn lam entry yang akan datang…hp strap,art-migurumi: flower eye bunny moster dan lain2 seperti pencil case. ok stay tune…

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s