feltcrochet……

salam ramadhan sebagai pembuka bicara….heheh…yea—yea dah nak raya tak lama dah beberapa hari sahaja lagikn..so semer dah beli bju raya ker… mestidah kan…siap dah bergosok pon ader neh…so tampa membuang masa saya persembahkan new craft from miezcraft shoppe. k here we go

1st;jersey anokberanok: oder by dayah my coursmate…she has a big family and ade team bolah sendrik tau. name team die CUCUSEH..sempena cucu kepada seh..seh tu maybe nama atu die orang in shortform kot..hehehhe. ni tru orignal baju. nak state kan clearly disini..saya memang fail bab2 jahit nama ke aper ker gune benang..bengkang bengkok…jadinyer huhuhu
front view
back view


2nd; super best friend: okeh yang ni plak diorder oleh Ummi Nadirah kamaluddin atau pun biase kami panggil umi jer kat emaresem dulu. so die der lah duk chit chat ngan aku so bincang punyer bincang.. dia nak uat something untuk besties die. so die explain la bla bla..banyak songeh pon ader minah nie..hahaha..tapi atkper aku suke..bnayak idea…demand takper sbb korung kan byor..tapi jgn demand menda pelik2..hahahha mana aku leh buat aku baut lar kan. so as the result keluarlah super umi and super andy. glad she like it….
3rd:meoawth and bolla: order by farah sibling, the ball is belong to farah atiqah atau lebih dikenali dengan nama iqa..nak bg seseorang katernyer..n der nama tuan empunya hpstarp nie kat belakang ball tu. k then meaowth brooch is order by farah syahirah atau cia for her sisiter farah hamizah. so hope she like it

4th: domokun vs flower:..nielah yang aku dapat order subuh2 hari tue….hahha awal kot si farha jalila ni order. hhehehe…..so die nak order something untuk akak2 nyer yang di obersea…so yang domokun tu dia pilih n the die suh aku buatkan aper2 ajer asalkan menarik . so aku crate new flower design with beads. Glad she like it…..thanks farha


but not least te above flower nie aku bru jer pas buat..cadangnyer nak baut brooch using my own design…still in progress so wait yer. owh ya..bunge ini juga akan diguankan untuk design hair clip anak kak juenisara. but of course akan ader variation…so the design tak akan look

p/s:similar…anyone ader idea nak bg nama aper?

huhuhu…dah siap satu lagi pos..hehhe

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

One thought on “feltcrochet……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s