TAMU JAJA KRAFT

TAMU JAJA KRAFT …
gedung membeli belah anda

barang handmade memerlukan seseorang crafter itu memiliki keupayaan untuk memikirkn sesuatu lain dri yang lain. namun begitu idea2 yang cangih, mantap dan bernas memerlukan gabungan idea dan bahan yang menarik.komposisi material dan design amatlah perlu dititik beratkan..(ayat karanagn spm)

namun seringkali kite kekurangan bahan untuk merialisasikan impian atau idea tersebut..namu kini segalanya mungkin….(ayat af sket)

kehadiran tamu jaja merupakan satu anugerah lah kalau boleh dikatakan kepada crafter2 malaysia..banyak barang2 craft yang boleh didapati di sana. kewujudan tamu ini sememangnya banyak membantu para crafter bg mendapatkan bahan mentah..hahah bahan mentah siapp..dah macam nak masak plak..tapi mmng pon buat craft ni lebih kurang jer dgn memasak..sebab kalau masak tak cukup garam tawar jadiknyer…camtu jugak wat craft nie..tak cukup bahan kurenggg sket hasilnyer..so apa lagi pi lah tamu jaja kraft untuk mndapatkan bahan mentah anda yer..masak sedap2..opss..buat craft cantik2..heheh

so kat sini mmng banyak barang santek2 n gorjes…lawati TAMU JAJA KRAFT sekarang deh jika tidak anda menyesal…

nak tgok2 besar2 kene click gambor yer..hehehe

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

4 thoughts on “TAMU JAJA KRAFT

  1. salam.
    ya allah so sorry i didnt know that u designed the banner!
    sorry sgt sgt i tot its originally props of tamujajakraf 😦
    sbbnye, i cant load pix from jajakraf, thus i hv to find those related pix from other site n it happened when i saw ur page. im so sorry i really tot it was from jajakraf..didnt mean to steal ur work 😦

    i feel so bad. do u want me to remove the banner? or what shud i do now to make u feel better?
    takecare & im so sorry..

  2. fatin:…its okey as long as kamu tak sengaja..i thought fatin kidnap my artwork jer..heheh..if tak sengaja..tak perlah..lagi pon tak mhu perang2 ..hehehhe

    tak yah remove pon takpa lah..as long as credit my name pon dah ok…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s