FIORE DI PERLA: LAUNCHING

akhirnya seper ti yang di janji kan..hari ini akan melancarkan new product at miezcarft shoppe
given FIORE DI PERLA as the name.
the philosophy or story behind this creation is about the relation between pearl, sakura flower n rainbow. the five petals flower represent for the sakura flower which is one of the beautiful flower in the worl. the soft n calmness of the original sakura inspired me to design this creation. rainbow is one of teh gift from our creator, GOD, after the rain god give us a beautiful scenery of rainbow.bg aku hujan nie melambang kan perasaan sedeh dan dugaan yang diberikan Allah. but after hujan die masih mengurniakan kita Pelangi sebagai hadiah di atas kesabaran kita menempuh dugaan. pearl plak sinonim with gurl/women. but if we can see how beatiful the pearl. padahal terbentuk dari pasir2 di dasar lautan. smmngnya naluri kita sebagai manusia mahukan kecantikkan dan kesempurnaan….so maka terciptalah FIORE DI PERLA…

“pada suati masa dahulu tumbuh sepohon pokok sakura tinggi hingga mencecah awan. tumbuhnya tegak memasak bumi menongkah awan. gugurnya bunga sakura takala awan mengundang gerimis renyai…. namun tak siapa tahu gugurnya ke bumi bukan lah sia. menglosori pelangi kehidupan, kegembiraan dan keindahn setiap warna menjadi penguat semnagat. setiap warna pada pelangi memberikan suatu kehidupan baru bg kuntum2 sakura yang gugur. jatuh ke bumi tidak ke tanah..namun kelautan yang dipenuhi dengan mutiara. akhirnya bercantum menjadi sesuatu yang indah……maka terhasilah FIORE DI PERLA…

hahhaha…seronok tak bacer..hehehe
kah2…klakor pn ader..tapi tu my inspiration yer…

k his PERLA can be used as embelisment n to make brooch., hair clip, head band.n macah lgik…
so leave ur message in my inbox ok

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

4 thoughts on “FIORE DI PERLA: LAUNCHING

  1. skang cekgu nak komen yek..

    canteksss..malatops..berseni, bersupan santunnss..wat stok utk jual bundle..especially utk dijahit pd baju budak2..musti cumey..pastu wat dua lapis..embelishment on bags waa cunss…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s