Antara Kids fair Dan ole2 dr Kolompor…

dalam due tiga minggu lepas…bru lgik rasanyer…saya telah mnghadiri Kids Fair yang telah di anjurkan oleh the star…ye kot..anyway terasa ayat aku begitu skema seketika..hahaahah..k straight to the point. sepanjang aku duk kl seminggu tu ramailah jugak crafter yang aku jumpa yang mner sebelom nie duk chit chat lam fb or ym or gmail jer…lebih molek dikatakan tak pernah jumpa in real life. so sempena aku pi kl tu..berkesempatan jugaklah aku jumpa dieorang….actually g sana tolong kak Miyyah from miyyahatkertas. she has a workshop to educate or teach young generation for quiling..and also aku pon ader jugak tolong…kak norlie from sekocirnolie..die ni plak ajor budak2 wat brooch bunga nagn frame..gune jeans terpakai..smart dowh…tapi yang nie aku jadik abng kaunter gam..sbb hot glue gun tu panas..so kene jaga…with help of mis fyd from mfk…but the way seronok mmng tak yah cakap ler..hehehe..then yang paling best when aku balik terengganu bukan dengan tangan kosong weh..depa bg ole….so chek it out the ole2 okeh…

from kak fid

crochet hook ( tulip + handmade)..super cool hook case..

I’m one of the earliest get this handmade crochet hook..actually the first two one..either person is Mikko (craft maniac admin)

…..thanks for the new crochet hook..really appreciate it n love it tooo

from Kak Miyyah


quiling tools nie dah lama dah aku dapat..thnks to kak miyyah help me to buy them
psstt…her business card is design by me..hehe

ask again her for buy me a shredder..super best…kerja menquiling semakin pantas..sbb tak perlu nak tersengguk2 potong satu2 strip tue..hhehehe. Btw love the texture leave by the shredder

from Kak Liza

wahahaha..sukenyer saya..satu tupperware die bg..seronok2..thnks yer kak…

hehehhe…and the last one..alang2 duk kl seminggu kan..so di kesempatan ini aku telah bertemu dengan tokey LONIA…kak ayu …hehehhe..tak caya…gambar takda..just benda2 comel kat bawah tue jer sbgai bukti k..nie sepatutnya dah lama samapi kat aku..tapiii…hehee aderlah sbbnya…

LONIA in pink..my shop in wood..love it super cute

hahhaha..btw yang paling seronok pi umah kak ayu..aku berkesempatan melilau pi cari kertas kaler…warner mmng cun..tapi yang nie kena potong sendrik….sbb shredder tak lut..hehehhe..but its okey aku suke..hehe…

selain dri tue another crafter yang aku jumpa is…
kak Yati Salem(Wire Jeweleries), Kak As(Quiling), Kak Nirwana(Patch Work), Sis Tania(Quiling), Kak Ayin(Quiling)
Mikko

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

One thought on “Antara Kids fair Dan ole2 dr Kolompor…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s