HONEY BEE

ini adalah entri bergambar let pic tell u the story okeh…
btw this card is order by kak anna again….pakar buat kek nie…
so saper nak buat kek untuk kawen ker, majlis bertunang ker..aniberseri ker…or wut ever..leh lah kontek akak nie…nanti gua kali link okeh..hehehhe….


ok for this card the actual size is sebesau poket baju kemeja je ha…..heheh cenonet comey jer..heheh.. berkenan dengan tema bee. so die pon mahu bee jugaklah…but as u know..dan kepada mana-mana yang belum tahu kat sini tema jer leh sama..design will be diffrent in term of layout lah…kalau susun bunga sama pon kompem bilangan daunya tak sama hokeh?..ado paham?…

kata entri bergambar ..tapi bebel dah tiga paragraph..hahahha

okeh this time i used 2 type distress ink. the green one is peeled paint and the brown is vintage photo…distress ni sanagt santek okeh..but kene make sure kita apply btol2 lah..kalau tak habis bertompok..n tak cantik dah..hehehehhe

ok cukup2..setakat itu sahaja untuk entri bergmabar kali nie…opss sebelum tue..perkenalkan new packaging…tapi nanges lah nak distress bnyak2 kan..hahaha..so next time lom tentu dapat packaging cam tu okeh. btw hopefully kak ana and her soul sister..opsss soul mate…berbahgia selalu ..aminnnn







for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

3 thoughts on “HONEY BEE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s