kisah bunga, emosi dan hari jadi….

belajar dari pengalaman. itu yang boleh saya katakan disini. the outcome yang datang dri explorasi percubaan demi percubaan adalah sangat indah.

this not my first rosea actually but this is the first succesfull and complete rose. sebelum jadik camnie dah try and explore bnyak2 kali. jgn cakap sekali buat terus jadik. kekuranagn still ader, koyak sana sini. but di sini passion memainkan peranan membakar semnagta. nak hasilakn yang cantek bukan senang . nak hasilkan sesuatu yang indah bukan mudah kan. sebelum jadik baju kenen gunting pattern. sebelum kek siap kena ayak tepung. semuanya perlukan usaha dan step by step. jangan main jalan pintas okeh. sabar slow, take by step insyaAllah semuanay akan okeh. parang pon kalau belakngnay asyik di asah boleh tajam inikan manusia kan.

membebel tak memasal hahahhaha 🙂

klah di bawah nie bunga rose yang siap aku buat beberapa minggu yang lepas . bukan senang ma..tapi bila dah jadik banayk happy ma ini hati. berbunga2. apa yang nak jadik. sapa tak suka. sapa tak suak ..sila pi check sama itu doctor okeh.


When the night has been too lonely
And the road has been too long
And you think that love is only
for the lucky and the strong
Just remember in the winter
Far beneath the bitter snow
Lies the seed
That with the sun’s love, in the spring
Becomes the rose

The Rose – Bette Midler


aku nie mmng mat bunga, jiwang pon ader kot..tapi awek lom aderlah. tgok hindustan nanges, tgok korea nanges..ader aku kisah tapi kalau tgok hantu nanges..kompem gua gila beb. hahah tgok genre jugaklah..agak2 lah kalau semua nanges kan. hahahah. gua punya suka lah …dah mata nak kuar air….motip tahan..yang pasti tgok movie lam gelap lah bru feel..hahaha…memebebel merapu again.abaikan .

nie tgh emo last weekend …..disebabkan kicik puny ahal seb baik tak perang besar…hhuhuhu…so tulis lirik lagu atas tu tenang sket hidup. ingat semua orng perlukan kawan. dia tu hadiah dari Yang di atas okeh. jaga lelok. simpan lelok. tapi jangan kema sangat bgi ruang. alot of thing aku belajar minggu lepas. social skill semua ..tahnks to all MM5S sisters. really appreciate it

huhuhu…so last saturday …hari untuk lupakan segala serabut kepala. heading to SACC, suprise party kononyer..ye ke MIKKO suprise..hahaha. sorry party biasa2 aja. tak hebat takder banner takder cupcake topper. yang ader nanas aperntah..hahahha…menu pilihan pengarah kak Norlie ..kami ajk kecik ikutjer..hahah. happpy sangat okeh.. terbang semua masalalah.. dah lah terasa macam blog diari plak..nie blog craft keh..taht all …tgoklah pic puah2 dehhhhsemua. adios amigos

HAPPY BIRTHDAY MIKKO
dari kami
zam + fyd + norlie + sabrina

happy always….

nota kaki : bukan taknk buat tutorial..saya pon masih belajar lah buat bunga rose tue…manyak lagik kene explore..one day maybe..okeh?

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

5 thoughts on “kisah bunga, emosi dan hari jadi….

  1. LOL.. Thank your very much Zam… I'm grateful to received such a great handmade Birthday gift from you and MM5S. Love ya all… Muakkkkzzzzz!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s