KB{S}

assalamuaikum renung-renungkankan selamat beramal..(hahah tetiba)…dah masuk opice beom..jangan lemau-lemau. t balik sambung makan kuih raya k. hehehehe..kejap jer dah seminggu kita di bulan syawal nie yer. bulan indah penuh kemaafan. sebut indah-indah nie kene lah nagn entry kali nie..hahah den tgh lemau nak buat craft so kasi cilok craft orng lah…saje nak promote alasan baik punyeee..hahha.

KBS @ KEBUN BUNGA SEKOCI

kenal bunga?..atau nama arab die zaharah..hahah nama arab siap. tapi bukan kaktus ok. nie sekoci punya kebun bunga..die semer kebun ader..zoo pon ade ok..hahah. bukan apa wa suka bunga nie…heheh. saya malas buat bunga2 nie..huuhuh tak athu nak buat apo nanti. so malas lah nak buat. tapi makcik nie segala jensi bunga die buat..tu lah orng cakap tak caya die ader kebun…tak caya jugakk..tak caya sudahh..hahaha…takder lah nie one of my craft friend expert in felt..ala yang masuk lam buku astro tue..haha si amani kecik tu pakai cekak bunga ha die nie lah buat. so sila langgan ASTRO kalu nak tgok. ngeh2. pijam buku ngan jiran pon bulehhh….gelak lagik..hihihihi(sopan sikit). dahlah malas nak merepek meraban..jom masuk kebun….

paling suka this kaler…

ok bunga-bunga nie boleh dijadikkan cekak…corsage..pakai kat shawal. baby headband pon bulehh..tapi nie tak read made ok..so its MADE BY ODER yob. order bru buat. almaklumlah kami nie kije yob. bukan bnyak masa 24 nak mengadap nie..uhhuhu. so paham-paham ok. so nak sila order lah.colour leh request. tu pon kalau ader lah.

SEKOCINORLIE

ketahuilah oleh kamu beliau merupakn felt crafter pertama yang saya kenai ..harap maklum. so ni sifu saya

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

2 thoughts on “KB{S}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s