tak semudah A B C…tetapi…

assalamualaikum semer…semoga sihat sejahtera lah hendaknya. pernah dengar tak…ayat ko ingat buatnyo sesenang A B C ker?…hehheh . mesti ada yang pernah dengar kalau tak pernah dengar mesti dah pernah baca kat mana2 kan..tak jugak?..takayh nak menipu sangat lah ..tadikan dah baca gue tulis..hahaha. ok dah stop merapu merepek bagai. ok straight to the point…betolah tak semudah abc but .a, b, c yang kononyer senang tu susah jugakkan sebelum ko tahu membaca..ko tetiap hari ko practise .mak ko ckp A ko sebut A, ayah ko bilang A ko sebut A…dah setahun ko ulang bnda sama confirm lekat jugak kat kepala kan A..kan camner rupa camner bentuk…(gunalah kad imbasan ya ibu bapa sekalian…)…
nak di pendekkan cerita lagik,..berapa kali pendek lah…kan. Okeh, kali nie nak kongsi hasil merangkak bertatih aku dalam menghasilkan typo quilling, huhuhuh..payah bukan main mula-mula lah..but macam belajar ABC, sekali ko buat tak jadik, due kali ko buat tak jadi, masuk limakali buat insyaAlalh jadik. but selain explore sendrik kene lah mncari gurukn.. thanks to kak Miyyah from miyyah@kertas yang bnyak bantu aku dalam merealisasikan impian nak buat typo quilling, segala ilmu di curahkan, segala teknik di korek..hahaha. tapi takder lah main suap jer kan. so practise tu yang penting ..tahu what mean by practise..latihan..Ko ingat bersukan jer kene berlatih..hahahha. dah jangan layan aku merepeke.. k jomlah lihat hasil yang tak seberapa…Btw im still in mood of practise. aderlah tgh buat due tiga nama teman..still learning and learning.

yes its mine and that its my name
*sekali sekala manjakan diri , buat untuk diri sendirik jugak kan. heheheh






p/s: standard lah glue bersepah-sepah awal-awal kan. heheh so pasneh tak boleh comot dah. Btw through learning nie lah YOU will not what u MUST n CANNOT do okeh. so just explore and gain the knowledge as much as u can.
so remember its
not easy as ABC,
but if you learn n keep on practicing i will turn out to be
easy as ABC
btw miezcraftshoppe is currently busy with all the Qlist stuff and also busy preparing/packing paper quilling strp. so after this u can by this strip from me. there gonna be 14 assorted colour. lovely huh. so dont miss out okeh since the strip quite limited in number.


for any enquiries, do contact me
M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

2 thoughts on “tak semudah A B C…tetapi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s