LOYAL : 2 Times = 9 CARDS

ASSALAMUALAIKUM semua berjumpa kembali kita yaa..hahahha macam realiti show plak. hehehe okeh straight to the point….hehehe. today this entry i would like to dedicate this entry to sis ros rashid (ore kelate) yang mana tak jemu-jemu order cards from me.. the first cards she request previously is on Fathers Day…bukan satu ko sekali EMPAT die oder..bukan ayah nya empat…agak2 lah der…heheh semua card tu untuk abang-abang (yang mengalas peranan sebagai ayah setelah pemergiaan ayah mereka ke Rahmatullah) dan untuk suami beliau semestinya.Thanks Kak ROs…
tapi tidak terhenti di situ sahaja…..
beliau..hahah cam YB pula. OK kali ni yang mana kali kedua lah kirenyer, kak ros order tiga card…mean jumlah terkumpul sekarang adalah 7 CARDS….then upcoming in december 2 CARDS…..so dengan ini bemakna kak Ros telah membeli 9 CARDS from MIEZcraft….mahu tak terharukan. hehehh THANKS kak. ….previous card leh lah tgok di entry yang lepas…(saja tak nak bagi link..so korang view satu-satu k….) So Jom tengok kad-kad yang aku buat untuk kak ros nie okeh…












THANKS KAK ROS
hopefully you like all the card yang zam buat untuk akak.
n melantik zam sebagai official card maker..hahah
nak buat dengan orang lain pon boelh..tak kisah but i love to make again for yiu k..
(sbb tak banyak kerenah..give me chance to explore and without restriction)

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

3 thoughts on “LOYAL : 2 Times = 9 CARDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s