White Rose

Assalamualaikum….apa khabar semua? (feeling macam ramai baca blog aku neh ..hahahhaha) tp ade aku kisah? ..terima kasihlah kepada yang tak pernah jemu-jemu masuk blog nie..takder apa yang menarik pun sebenarnya.hehe anyway terima kasih banyak-banyak ok. So, nak di pendekkan cerita kali ini aku nak berkongsi dengan kalian card yang tak berapa nak terbaru lah..heheh aku nie tak der bnyak benda baru pon..ulang bunga sama jer 100 kali kan..heheh kalau anda persan lah..heheh tapi InsyaAllah every creation aku akan cuba buat sehabis lain antara mereka…baru lah special kan..satu dalam sejuta walaupon kad-kad kau jika di himpun dan di hisab belom pon sampai SEJUTA…one day kot …tah2 dah kerepot kedut di muka baru sampai SEJUTA tue..hehehhe…macam dah panjang jer aku membebel…k cukup bebeblan so jom tgok kad untuk entry kali ni ya….

my handmade rose..used white card stock….and hand painted leaves…

eh lupa nak bagi tahu this card request by my super duper senior ..heheh kat dubai sana. thanks bro for teh support and all the encouragement . Appreciate all of them.

nie posisi bukaan ya..ruang kosong tu tempat korang bolehlah berjiwang, berpantun, berpuisi, merapu meraban semua kat sini ya…tak muat tamapah lampiran a4 tapi a4 tak di sediakan ok….

butterfly silhouette punched using Martha Steward monarch butterfly then distress with Tim Holts Aged Mahogany and Barn Door distress ink pad


posisi duduk….this is Easel Card.

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

9 thoughts on “White Rose

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s