let’s vote…

assalamualaikum…
heehhe nak type pun segan actually…do you guys know about
THE WORLD BLOGGERS & SOCIAL MEDIA AWARDS 2012


sebenarnya dah lama perasan this thing but tak tergerak hati pon nak join.. ttba hari nie terdetik di hati nak join this event, so secara tak malunya sendiri nominate diri sendiri lah kan.. but if anda yes YOU rasa this blog layak untuk bertanding or tergolong di kalangan blog lain dalam senarai tersebut ..so secara tidak segan silu nya VOTE for me OKEH..really appreciate it…tapi kene sign up dulu ..heheheh. miezcraft di calonkan di bawah category BEST SHOPPING BLOG..aci?..hahahah

vote setakat entry ini di tulis

so apa kata Tingkatkan Voting Number
click VOTE FOR MIEZCRAFT
but kene register dulu okeh…really appreciate it

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

2 thoughts on “let’s vote…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s