PIPIT WONDERFUL MARKET 9


Pipit Wonderful Market an annual creative festival for handmade craft, independent artist, designer and other related creatives talent that are interested to expose and trade their creations or items.

date : 10 November 2012 , Saturday
venue : Annexe Gallery , Central Market , KL
time : 12pm ~ 7pm
FREE ADMISSION

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

SALAM RAMADHAN

just a quick and simple post
wishing all my follower and the silent reader 
HAPPY FASTING and 
hopefully this RAMADHAN be much more better then the previous one.

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

PIPIT WONDERFUL MARKET 8


Pipit Wonderful Market an annual creative festival for handmade craft, independent artist, designer and other related creatives talent that are interested to expose and trade their creations or items.

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

let’s vote…

assalamualaikum…
heehhe nak type pun segan actually…do you guys know about
THE WORLD BLOGGERS & SOCIAL MEDIA AWARDS 2012


sebenarnya dah lama perasan this thing but tak tergerak hati pon nak join.. ttba hari nie terdetik di hati nak join this event, so secara tak malunya sendiri nominate diri sendiri lah kan.. but if anda yes YOU rasa this blog layak untuk bertanding or tergolong di kalangan blog lain dalam senarai tersebut ..so secara tidak segan silu nya VOTE for me OKEH..really appreciate it…tapi kene sign up dulu ..heheheh. miezcraft di calonkan di bawah category BEST SHOPPING BLOG..aci?..hahahah

vote setakat entry ini di tulis

so apa kata Tingkatkan Voting Number
click VOTE FOR MIEZCRAFT
but kene register dulu okeh…really appreciate it

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com