FREE LABEL…..

sajer try nasib..mana tahu rezeki kan
kak zue sanagtlah bermurah hati menganjurkan giveaway yang pasti menjadi harapan bagi setiap crafter..label..
so if mnng nie..leh jahit2 pada product craft kan..hhehehe
so dah lama kenal kak zue nie..since rtu dapat tahu custome rynag buat design label from me..printed with her..so dri situ lah kenal..
so kat bawah nie label miezam simple jer…

mane2 yang rasa nak cuba nasib sepertimana saya pi singgah sini…
purple dungeon

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

Advertisements

TAMU JAJA KRAFT

TAMU JAJA KRAFT …
gedung membeli belah anda

barang handmade memerlukan seseorang crafter itu memiliki keupayaan untuk memikirkn sesuatu lain dri yang lain. namun begitu idea2 yang cangih, mantap dan bernas memerlukan gabungan idea dan bahan yang menarik.komposisi material dan design amatlah perlu dititik beratkan..(ayat karanagn spm)

namun seringkali kite kekurangan bahan untuk merialisasikan impian atau idea tersebut..namu kini segalanya mungkin….(ayat af sket)

kehadiran tamu jaja merupakan satu anugerah lah kalau boleh dikatakan kepada crafter2 malaysia..banyak barang2 craft yang boleh didapati di sana. kewujudan tamu ini sememangnya banyak membantu para crafter bg mendapatkan bahan mentah..hahah bahan mentah siapp..dah macam nak masak plak..tapi mmng pon buat craft ni lebih kurang jer dgn memasak..sebab kalau masak tak cukup garam tawar jadiknyer…camtu jugak wat craft nie..tak cukup bahan kurenggg sket hasilnyer..so apa lagi pi lah tamu jaja kraft untuk mndapatkan bahan mentah anda yer..masak sedap2..opss..buat craft cantik2..heheh

so kat sini mmng banyak barang santek2 n gorjes…lawati TAMU JAJA KRAFT sekarang deh jika tidak anda menyesal…

nak tgok2 besar2 kene click gambor yer..hehehe

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com