new experience.

assalamualaikum awak(lor uat aper pandang kanan pandang kiri..) awaklah yang tgh baca tue..hye..leh berkenalan. haha.ok tu formal or standard ayat bilanak mula berkenalan lah. so this time bukan aku nak bercerita mengenai perkenalan aku nagn orng lain lah. nie aku nak berceritah perkenalan aku denagn new carftlah. heheh berapa banyak kali lah daa..ehhhe. ok straight to the point.
perkenalan pertama dengan crumble. hehhe maybe sebab aku suka kaler warna warnie kot so aku pon explorelah how orng or beaders yang jhit bju raya nie buat or jahit bju penuh satu bju..kagum say..tak patah plak tulang belakng jahit manik halus2 tue..KAGUM. aku suka sbb erm..ntah..haha but i want to learn about it do adore teh effect or beautifulness of beading, heheh. so i learn i ask every beaders in my fb list ..thanks all especially kak ekin from ckin artworks. help me alot. really appreciate it..dah takyah cakp banyak jom kit alihat hasil crumble saya..,..



okeh next, is new style of card, this cards is called as EASEL CARD. its can sit. hehe love this card. this is my firt time making this card for my customer. actually she order diffrent cards from me. but i just wants to explore and decide to make her card using this style. so after a while i come out with this design .

the owner of the card request flower and the butterfly

and also the doilies. this card still not finish actually.. need to print out the message inside the card
that all hove u guys love it

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

anak tiri…..

heheheh..macam anak tiri plak felt aku nie..mentang2lah dah buat yang kait mengait n gulung mngulung…tapi apa yang pasti jahit menjahit tidak di lupakan…so lets see my felt yang dah siap n selamat diterima oleh their owner…
nie special order for anak2 beliau..otomen tu untuk ammar..n princess tue unruk ain…
nak gantung kat beg anak2 dia katanyer…
size nie besau okeh..
8cmx 8cm..puas hati cam bantal..hahha

nie casing telepone bru..blackberry tue..hehehhe. disebabkan kak sis suka rame2 and warna merah so konsep dan kaler tema nyer macam di atas…

detail die…kasi zoom sket
penggunaan eyelet yer…
ni plak suprise present for sazalina..her officemate…tokey kad jugak..
HAPPY BELATED BIRTHDAY saza

zoom cupcake itu…

nie pon guna eyelet jugak…

so kat bawah nie plak..kad aku bg pda kak sis..sempena perkenalan kita orng…nasib baik beliau suka..hehehe..also konsep rama2 yer..suka benor beliau dengan rama2…

full view of the card

red shade flower…..

salam kenal yer kak siswati

rama-rama…sangat suka buat binatang ini..heheh

rama2 nampak nak terbang atas bunga kan…like this style..hehehe

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

felt and crochet

alhamdullilah..dimulai degan basmallah…terlebih dahulu thnks to all yang masih sudi2 bacer blog gue yerk..sape yang bacernie kalu ader blog amik award kat bawah tu ek..heheh…tok sempat den nak kabo sorang2…

so this week banyak mender yang berlaku..photographer bebudak pompuan kelas..macam2 gayer…gambo kat blog lagi satu..tapi lom update hehehe…
cemburu gile bile tgok blog crafter lain..tiap2 hari de benda2 baru..so teringin jugak nak buat…n siapkan order lamee…hehhe..banyak lgi lompos..tak smepat jugak..tadi ingat nak pi..tak bawak plak..hai..padahal dah alang2 kat fakulti tue….
orng lain dah balik cuti dah, der yang li…huhuuh..aku?masih betungkus lumus menyiap kan PSM..or budak u lain panggil FYP..hehhehe….banyak g nie..data der tapi englush prob sket..so merangkak lah den nak menaip….tapi mlm2 sebelom tdo kene siapkn order jugak ..nak tak nak…

k dah tak nak membebel panjang2…kat bawh nie..new order….
hehhehe from nurliyana…lom hbis jahit g..tepi blom…so tgok dulu lah yerk…so gamabran overrall die leh lah dibayangkan sendrik…
tali riben kat tepi tue t di attach kat casing nie…one for her one for her best friend…iqin

yana punyer…


iqin punyer…

next is order from kak Nurulsyahida Delaila Radzaly…name penuh gtu..kopi dri facebook hahaha..so kak nie order kak…sori lambat n lom pos..sebab try nak buat yang baru…hehhe dah uat awal burok..so buat balik..hehehe….new type of hair clip..from crotchet flower…kait sendri nie…

hair clip
ni pulak hair band


so complete set

k kat bawah nie plak new crothcet flower..belajor from youtube and modified sendrik..hhehhehe…use for my friend project shea, mau gue buat something tuk die..so nie kire cam sneak peak lah yer..dah siap full t taulah pe bendenyer k..hehheheh


for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

telefon memori silam

this time is for Farah from UIA…she aksed me to design a handphone case for her phone. she give me the picture. and here is it…hope she like it…..




back side name puan empunya


free gift hhehe

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com