house or home….

“A house is made of walls and beams; a home is built with love and dreams.”


Bayangkan hanya berbumbung langit
Berdinding sekadar angin
Kerana syurga mereka telah dimamah bencana
Satu harta yang tinggal
Hanya nyawa

Bayangkan semua insan tercinta
Dirampas sekelip mata hilang entah ke mana
Nisan pun tiada tempatnya
Warisan keluarga hanya pada nama

Oh Tuhan
Beri ketabahan hati mereka
Menempuhi dugaan yang melanda
Kita sesama manusia turut mendoakan
Agar Kau suluhkan sinar dan harapan

Ketika kita bersyukur dilindung
Ada mereka diselubung pilu
Mengharungi hidup bergantung pada simpati
Masa depan hanya sejauh esok hari

Oh Tuhan
Beri ketabahan hati mereka
Menempuhi dugaan yang melanda
Kita sesama manusia turut mendoakan
Agar Kau suluhkan sinar dan harapan

lirik lagu Suluhkan Sinar – Artis Bersatu (Tsunami)

bersyukurlah kerana anda ada rumah okeh..so jangan lari dari rumah ke, apa ker…BE GRATEFUL
pesanan dari pihak penaja. Btw this house sold to adik Fadzila Tawni. InsyaAllah this house will be available at this up coming pipit , okeh. see u there. so menabunglah dari sekarang nanti boleh beli rumah…hehehhe. Not be able to take custome order for felt buat sementara waktu ini..kerana ingin menyediakan stock untuk event tersebut. so if sudi jemputlah datang ke sana okeh.

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

Advertisements

anak tiri…..

heheheh..macam anak tiri plak felt aku nie..mentang2lah dah buat yang kait mengait n gulung mngulung…tapi apa yang pasti jahit menjahit tidak di lupakan…so lets see my felt yang dah siap n selamat diterima oleh their owner…
nie special order for anak2 beliau..otomen tu untuk ammar..n princess tue unruk ain…
nak gantung kat beg anak2 dia katanyer…
size nie besau okeh..
8cmx 8cm..puas hati cam bantal..hahha

nie casing telepone bru..blackberry tue..hehehhe. disebabkan kak sis suka rame2 and warna merah so konsep dan kaler tema nyer macam di atas…

detail die…kasi zoom sket
penggunaan eyelet yer…
ni plak suprise present for sazalina..her officemate…tokey kad jugak..
HAPPY BELATED BIRTHDAY saza

zoom cupcake itu…

nie pon guna eyelet jugak…

so kat bawah nie plak..kad aku bg pda kak sis..sempena perkenalan kita orng…nasib baik beliau suka..hehehe..also konsep rama2 yer..suka benor beliau dengan rama2…

full view of the card

red shade flower…..

salam kenal yer kak siswati

rama-rama…sangat suka buat binatang ini..heheh

rama2 nampak nak terbang atas bunga kan…like this style..hehehe

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U D A

+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

MACAM2


order from aini n her sister….
thnks aini n sorik tiha for the delay…

hp strap kucing jantan dan betina..couple kot
order from ain..wakilkan kawan die kot

moo and pink sakura order from atiqah

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

AIVEE EMART SETTLE DAA

nie second entry untuk arinie…tapi tak tahulah kalu pasnie ader lgik..hehehe. erm nie yang di tempah kak nur for aiveeemart..sempena give away nya. heheh..exclusivenie jadik hadiah give away nie.hehhe..nie the best yang zam leh buat..hope suke k. busy lah kterkan. hehhe..hope len kali order lagi..huhuhu…

sekali cam ramer2la

ijopunyer
purplepunyer

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com

nak tempah SEPULOH dulu…

hadiah untuk kak faziah..selamat dipos..hope die suke

sample untuk give away aivee-emart.

kat atas nie aderlah sample yang aku buat untuk kak aivee..hhuhu..setelah dinbncang akhirnya beliau bersetuju nak tempah ngan gue..huhuhu…10 unit due kaler, lime tiap satu…anyway terdapat sedikit perubahan..tapi tak mengapa..asalkn yang terbaik untuk pelanggan..hahahah thanx kak aivee

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com