LONIA FAIRY and LUNA BEAR

salam semua
dah lama rasenyer tak update entry about my graphic artwork…
so okeh then here the update…..

update design for
luna bear bundle owned by Kak Sara (part II) (part I)

check it out this blog used my design for header n logo

k nest is update for loniaChoc…designed for kak ainols..aninol rahayu and ainol fadzilah
k nie bisness card mereka..ala cafe gtu…dinding2 kayu

oppss lupa lagik satu about lonia nie..aku ader buat banner aritu..tige jenis semua.t lah aku update balik k…
yang atas bawah header aku tu salah satu banner die

k cukuplah setakat tu untuk tatapan korung yer..t mizam update lgi…
hehhehe..ade orng pesan jgn update sekali arung t tak best…heheh
so update sikit ..tiap2 ari der entry..ahhaha

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

cokelat itu manis, semanis amik video

cokelat itu manis

lonia world gedung cokelat sedap…yok pi sane…handmade coklat di gedung cokelat. so nie first draft for lonia the sweet fairy logoes…after the discussion n bla2 with kak ainol..the tokey of gedung cokelat nie…the fairy will change her appearance…more like barbie doll..i hope i can do it..instead of the amoi look nie..hahahha…dah siap bru perasan ini amoi…hehehhe…terima kasih kepade idea n komen kat fb especially ..kak sab from mikylana, kak fid from misfydkraft n kak ainol sendrik…habis penuh inbok ku..hehehhe
semanis amik video
erm.mlas nak membebel straight to the point….logo2 di atas adalah olahan idea bg gabungan photographer kl. so seelah otak diperah2 mengikut konsep yang dikehendaki..maka terhasillah idea yang tak sebebeapa ni. dah dipilih..then insyaAllah akan masuk magazine ini logo…will update soon about that k….thnks kak chick kerane merekomenkan aartwork ku kepade suami mu..hahaha..ayat skema..anyway tahniah kepade kak cik di atas kelahiran newbaby A…girl..dah leh jadik poweruff gurl dah..cukup korum….


for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

lemon polkaDOT

hye salam semua..n selamat sejahtera kepade non muslim..hhhehe
huh rasernyer dah lama buat entry barang carft kan..hehhe
kali ni pun pasal grafik projek jugak….masih ingat dengan projek with lemon polkadot. projek tu stil berjaln dan telah pon memcapai persetujuan kedua2 belah pihak…design lama ritu akka tu cakap ala lame alias kuno dan nampak cam kad ahli pas jer..hahhaha. then after detail pade bc di terima sedikit major alteration telah di lakukan dan hasilnya design yang lebih fresh dan masih menggunakan theme green lagi…tapi telah dikurangkan ke pas an nyer…hahhahah
ok jom check it out

projek kali ini mengandungi 3 item yang pertama logo, business card then letter head….

the logo


the bussiness card

letter head

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

rebranding lagik

ok kali nie rebranding buat kedua kali for kak faizah..sebelom nie dah der buat jugak heheh..nie blog baru kak faziah..jahit2 langsir, table runner dan seangkatan dgnyerlah…so kak faziah der bg colour theme for this blog..die mau tema merah hitam putih k..warner2 ceria dan striking . hehehe. so aku der buat due style jer just mainkan dkat bhgian tulisan tu ..which one is better..so der main colour jugak..k. then akak pilih faziah pilih yang first..terus buat bc lah..maybe der alteration pde bc tu sbb bru jer upload lm facebook t beliau tgoklah tu. hehhehe…


for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.comolour

all about rebranding project

alhamdullilah rasernyer lame dah terbengkalai blog nie..bukannyer aper…kijer2 carft tu ader cume tak disnap gambornyer..so tak berupdatelah blog…aim skung mahu beli camera..huhuhu..bak kata kak sab..kamera tu penting online business nie..hehehe…skung tgh busy siapakn pencil case orng selain daripada amigurumi…bg gambar takder pattern…so tgh usehekan bebrapa pattern untuk customer..hehehhehe…

anyway nie entry for my rebranding job k…alhamdullilah sua minggu nie dapatlah disiapkan bebrape orber d\yang terbengkalai. maybe de yang x tahu last mointh tige minggu mizam terpaksa cuti sebab ayah kene tahan wad..so mizam kene duk hospitallah jaga..kepada yang tahu thank for doa kalian…ayah skung dah sembuh…so tananak bebel panjang2 lagi…jom enjoy..

kak saphiah
k akak nie contact zam maser zam kat hospital rtu..akak saphiah nie mnjalankan kegitan..hahah cam kegiatan lumba haram plak..hehehe..die baut job barang kawen2 lah..hamper2 dan sebagainyer..so die der bg detail cmner die mau for the design..mean die mau design tu use bunga chempaka as the main design + dengan damask..so this is the first idea comeout ..then terus akak saphiah terima..alhamdullilahheader blog

logo: design 1 (dipilih)
business card

tag

kak sara…

kak sara nie semua sekali tige blog die mintak zam buatkan so yang first tu dah settle dah…
yang no due nie design awal..t kens outer , der sikit perubahan..yang ketige lom uat..cume dah draft lam com jer…so tgh yang setakat mner siaplah yerk.


seterusnya

kak chik.
.a pregnant munny..tunggu maser jer nie..hahah. akak nie buat job amik2 gambor..tero[omg snap..teropong snap..tulah kijo die hari..gambar2 pon super..huhuhu k die mintak zam buatkan business card untuk die so nielah hasilnyer..nak comey2 katernyer..tak tahulah comey ke idok…depan zam baut satu design..belakang die ader dua style… so lepas [erbincaagn n samapi pening kepala die nak pilih..heheh..so akhirnya back side is design 2

final design

kak eliza

owkeh last sekali kak eliza..nie paling lame tunggu..sorry kak..nie bru dapat idea best nak tunjukkn imej shop akak nie..uhuhuhuh..so nielah designnyer..business card tu zam guna detail zam dulu sebab akak belum bagi lagik detail akak…t dah dapt zam tukar balik..maybe der perubahan pada designnyer jugak k…


so sekarng tgh completekan all the design customer n need to cepat2 for nabeehah dah lama jugak die tunggu sorry for the delay…

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754minamisensei@gmail.com

REBRANDING..mikylayna

blogheader
logo

productlabel

business card (front)

business card (back)
huhhu..short pos….the mikylayna rebranding..will tell later…sorry still busy with my study..daaaa


for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com

REBRANDING..Kak Lieza

salam semuanyer….erm kali nie about rebranding one..huhuhu….k nie yang kak lieza punyer from maaina cakes. erm nak tahu aper akak ni buat pi blog die ek..malas nak menaip haha..tapi kompem tahu kan dah sebut cakes tue..paham2 jer lah…k she asked me to design two projek fisrt big bcard.. second vblog banner.. so this is the proposed and yang dipilih

nie design awal2..pas bincang sana, ubah sini last jadik cam yang bawah..hehehheh

banner blom sebab kene tunggu size..hhuhuhu

for any enquiries, do contact me

M O H D N A M I Z A M M U DA

+012 922 7754
minamisensei@gmail.com